HB Sireen

Hari ini adalah harijadi seseorang.Lama dah kenal dia ini, *bak kata-kata dia 50 tahun dah kenal, itu dia kata, saya kata kenal 7 tahun dah.7 ?lucky number seven,tapi kenapa lucky ball 8?moving on!!!!!!!!!!!!

Memula kenal dia dekat bowling alley, rumah kedua saya masa tu.Tengah syok-syok mengajar budak main boling (tak syok mana pun, bebudak semua degil tak mahu dengar dan ikut cakap, mentang-mentang saya ni jenis dop garang),time tu die tengah main boling dengan Maisara hahaha ingat lagi maisara sangat kecil time tu (sekarang pun kecik lagi).Sejak dari tu kenal lah dengan si cantik, lawa, gojes , hawt stuff ini.

Time cuti selalu jugaklah lepak sama.Masa tu zaman selok dengan starbuck, so selalulah lepak di starbucks.Lepak je, die minum, saya tak.Saya tengok je dia minum LoL.

Jaket dia cantik kan =p

So lepas dia masuk MRSM, dah tak boleh jumpa dah.*Padahal MRSM sepelaung je dekat dengan rumah aku eh saya.Sepelaung tu maksud dia, bila kita jerit sekali je boleh dengar, tak yah dua tiga kali, kira nak gambarkan betapa dekatnya sesuatu jarak itu.Penerangan lanjut tentang sepelaung boleh buka kamus dewan bahasa muka surat 125, baris ketiga.

Memandangkan rumah dekat je dengan TC, teluk Chempedak bagi non-kuantanese, mestilah ada gambar dekat pantaikan?Oh, jangan salah pulak dengan Pantai Selamat, itu supermarket.

Saya nampak gelap di situ...

Yang lain-lain nak upload gambar, sebab tak mahu tulis dan cerita banyak-banyak, boleh gitu? :laugh:

time kes kongsi air hahahaha
pinky
The day she came back from Aus
chocolate lover * gambir saya habis kot
Shopping

Okey, okey ,okey cukuplah gambar, takmo banyak sangat *kedekut sebenarnya nak tunjuk.Anyway sebenarnya nak wish Happy 21st Birthday to Sireen [email protected] [email protected] [email protected]

I’m sorry because I didn’t wish your birthday earlier, not because I forgot about it but because there’s too many people who wants to be the first one to wish it so, I’ve decided let me be the last one, please don’t be angry yer, ngade.Atleast you’re gonna remember me this way, minus the angry part.Hopefully, you’re doing well with your mid term examination, don’t worry, you will get through it.All is well in the end, if it’s not, then it’s not the end.

Like I’ve always quoted “Let the rain wash away the pain from yesterday, and let the rainbow afterward bring smile upon your face,because the sexiest curve on you is your smile :-D . Happy birthday Hot Stuff and may Allah bless you always ….

Happy 21st birthday beautiful =)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »