Gift Gift

Hujan turun tak berhenti2, sejuk sangat sampaikan aktiviti berjongging terpaksa di tangguhkan beberapa kali.Tournamnet is just around the corner.Stamina-stamina where are you…….Tak banyak aktiviti yg dapat dilakukan ketika hujan macam ney, nak keluar buat photo shoot pun tak boleh.Makcik Amca pun ade di kl,so takleh nak ajak die buat sesama.Keadaan yang sejuk dan selesa menyebabkan ramai di antara mereka yang tidur seperti beruang, dan bangkit lepas tengahari ish ish ish…

So selepas mengemas rumah dan bilik, samnil ditemani dengan coklat Guylian Nyum Nyum (hadiah dari Miss D).. menghabiskan masa menonton cerita- cerita yang terkandung di dalam HD.abis satu cerita (2 cerita berjaya di download, dah bile nak abis nyer)… semalam si Am ajak lepak, so pergilah ke kopitiam yang lama dah tak jejak tu.Tak perlu di senaraikan sesiapa yang ada nanti ade pulak yang bergaduh dan antar msg marah2 (Miss D dah tahu kan :-D )….

Leks jgn lah antar msg marah2, tak baek tau… kekadang hari raya pun nak antar msg marah2, baru mintak maaf, lepas tu buat dosa balik…Kesian Tok Teh, hopefully you will recover soon.And thanks to Am for the gift, (kang kalau tambah smart jgn lah marah aku)…kalau balik nanti boleh lah breakfast sesama lagi…Pikir balik memang kat kopitiam lah salu breakfast hehehe…next time kite try nasi dagang kat tanjung api, sebelah kedai aunty ana..best kot situ..

Kepada kak dia, nanti upload picture Sabah bebanyak, nak tgk rumah panjang Sabah and restoran yang terapung tu.Dulu pergi Sabah, hanya masuk Mall jer, tak pergi pulak tempat-tempat best macam korunk g.OKeng ar, pray for me and i will pray for u.

P.S: gift dari Sabah :evilgrin:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak