AbC dah di cemari beware~

JGN BACA KALAU ANDA SAYANG ABC ANDA….

So dua tiga hari ni kebanyakan nya menghabiskan masa melepak bersama abg dengan papayun and the gangs.First time pulak kalah lawan boling dengan abg, sorry ar aritu cam nak cukup syarat jer men boling bukan nak men sangat pun tu tak bersungguh tu :-)) .Makan ngan Puteri, tahniah yerp pasal dapat masuk UTM, Universiti terbaik Malaysia tu tak tipu.Tak sangka area IM banyak lalat, serius banyak giler lalat.TErkezut tgk lalat yang pelbagai… Malamnya duduk minum2 sambil kengkawan tgk bola dekat Palm, TC.borak ngan papayun, si mohsin, unc sham haha terbaik ar unc sham ketawa, hehe… tapi menyedihkan bile abg introduce ikan keli kat dieorang, dapat 0 out of 5 kesiannya aduyai.Kemudian, si safwan ngan kengkawan die datang hahaha semua junior SABS ney terbaek.Tak lama kemudian, my, aqies, miss cantik :-)) datang lepak sekali.Tgk bola, screen besar punye pun.Dah dekat kul 12, aku gerak balik umah, bukan apa takut nanti kereta jadi labu kuikuikui…hujan ar.Maklumlah kereta takde atap kan ..kena gitu je dengan my,takpe dik,tunggu nanti kereta takde tayar plak…

Semalam duk lepak ecm ngan the nymph geng yda ngan si penyu kuikui jumpa marini makan johny.tak ajak dah, along tak kelihatan memang confirm membuta lagi sama macam si amca haha, so ada aku ngan abg je lah.pusing2 makan2, semalam sempat la bayar pendaftaran kat CIMB.Servis laju giler memang bagus la CIMB,berurusan lah dgn CIMB yerp.singgah beli afogato jap, lama tak minum, sempat la dgr gossip terbaru dari barista haih memacam pulak.Ptg singgah beli makanan jap dekat sekolah ihsan, terjumpa dgn aunty Murni :-) .Sempatlah bertukar cerita, dah lama tak jumpa,maklumlah aunty Murni ney businesswoman memang time is always against her.Orang melayu kata masa mencemburui kita gitu.I hope someday, boleh jadi macam dia.Berjaya gitu tapi tetap rendah diri.God Bless You aunty.Sempat lah buat kek semalam,antar skit ke my, kata birthday nak dekat hehehe.And soklan adik sangat cepu emas, mengade pun ade ngeh~~ Malam lepak dgn abg and ipan and the gang dekat midnite.Haih, Abg, be strong yar.What doesn’t kill you, something else will hahaaha… leks , leks dont be down.Dgr jay sean yerp.Malam sepatut tgk bola dgn abg dengan lokman and saddam kat MCD..bagi aku makan kat MCD jer…tapi tetiba sakit perut pulak…so malas ar nak kuar…

arini aku singgah jumpa pok din nak repair iPhone die .Kena jailbreak balik ehehehe aduyai…So alang2 tu lepak ngan Nadzrul nak bincang psal projek website aritu.NAsib baek, semua berjalan dengan lancar.kalau takde aral leh la gi Jakarta bulan 11 tapi takut exam dop abih lagi hehehe.Sempatla curi masa gi beli supply untuk hari jumaat punye order.Singgah makan AbC jap,mustafa cendol yang fames tu, mesti pernah g kan kalau org kuantan… lepas tu gi amik ibunda tercinta di kontur.dah antar ibunda balik ke rumah, abg ajak ABc dengan le june,anna and the gang ..aduyai baru makan kot..so lalu jer kacau -kacau ..gerak gi mega jap, memula ingat nak lepak kopi duit bintang dgn nazz tapi lapar so makan kejap.Tgh duk makan, dapt Msg , lembu pendek berbaju batik makan AbC..ERK!!!!!! tak paham so call untuk dapat ke pastian, aduyai abis lah tercemar,maybe belah bukit2 sana takde AbC kot sampai mennular ke bandar ney nak buat mcm mana nasib ar…

tgh jalan kan barulah paham apa maksud lembu pendek berbaju batik tu menda, mungkin sebab kiamat sudah dekat jadi miracle happen duk tgk benda tu tersondol-sondol dekat atm machine ERK!!!! pandai pakai atm pulak , dunia , dunia…nazz yang tak percaya, patah balik gi tgk hehehehehe, haaaaaa!!!! KEJUK ker? lembu pendek boleh pakai atm machine, abis kot makan ABC , maybe nak lepak kopi bintang kot kena cucuk luit lulu… tempat tu memang hot spot, kekadang saya pelik ar kenapa perhilitan tak pantau kes2 macam ney.. aritu kalau lalu kat pelindung memalam selalu nampak lembu pendek ney keluar dari utan, belukar berhampiran tapi tu species lain yang tu berbulu, yang ney gemuk,montel, dan warna putih..ada org kata die putih tak pink pasal duduknya di area bukit yang berangin,iklim sejuk.Alah kan kalau duduk cameron org kebanyakan putih kulit nyer…so sama la juga dengan haiwan..tak tahula teori ney leh pakai ke tak tapi ney maybe species baru pasal corak bunga2 hehehe mcm nak gi pantai jep :-D .

aritu member aku pernah cite bersalaman dgn benda ney,terus benda tu minta maaf pasal tahu die haram…haha tau cakap tau, ingat tak tahu ker..belajar tinggi punya ney, antarabangsa punye class… :devil:

mesti maroh kalau benda ney reti baca ,mesti reti bukan bahasa inggeris…kalau bahasa inggeris susah skit pasal 3 kali band 2 :devil:

p.s: peace,  no wars :-)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak