Swagged Bazaar =)

Setelah di rancang buat beberapa ketika dan waktu, akhirnya program swagged bazaar telah berjaya di laksanakan dengan jayanya.Malam sebelum kejadian/peristiwa/apa nak tulis ni/upacara tersebut di jalankan, saya , Abg ,Anna, Yaya,Belle dan Cik Wan telah bertungkus lumus untuk mendecoratekan rumah Yaya supaya menjadi menarik,tertarik dan debom dengan bantuan dari uncle Baby.

 

Mesyuarat escalator

 

busy betul abang pasang kain, saya pasang tanglung jer...

 

yaya cakap "kenapa i senyum?"

 

muka penat decorate, tapi still tersenyum kan kan kan...

 

sebelum decorate kasi habis punya pun

 

selepas siap decorate punya pun...

Selepas siap decorate dengan bersusah – payah, kami telah di sajikan dengan sedikan juadah daripada aunty Sherry, oh lupa pulak menda nama benda tu, jap, jap, nama dia puding,nama dia puding roti makan dengan ice cream, pergh memang sedap kot.Ada pizza sebenarnya tapi itu cerita lain pula.

Maghi kita ke next day.

Rasa malas nak tulis, kita upload gambar dan guna imaginasi sendiri je lah eh?saya punya tangan agak kesakitan sekarang (skill malas nak tulis) kita guna gambar aja, orait?

 

baru start
Our shop =)
rustytham
Anna's swagged of roses
Belle tgh tekun menyiapkan kerja hehehe
Alice, hamster untuk di adopt, eh rabbit...

teruntum garage
kedai nad and fatin , ok apam tu sedap, walaupun comey sangat untuk di makan
Ok, saya tak tahu kenapa banyak sangat artis ada, farid kamil pun sesat dekat sini
the twins shop =)
start ramai =)
Amirah pun ada haaa
deanna.fatin, nad, yaya ..style kan polaroid ni
adik syed, yaya, paliy, sheikh
live music

Bazaar ditutup tepat pukul 5.Itupun masih ada pelanggan datang, kena buat last call pulak.Mesti ada tertanya-tanya berapa income dapat kan?okey, biarlah rahsia, nanti dah agak-agak dapat beli satria neo cash kita gitau k? :-D .

Lepas tu, sebelum habis decoration di cabut, sempatlah kami ni berposing-posing, tengah peluh tu, tapi sempat lah jugak kan.

saya ada geng sebenanrnya

Tahniah semua, nanti ada umur panjang kita buat lagi.Peace out!!!

P.S untunglah bagi sesiapa yang dapat melihat CFO of Feekir ikat reben :laugh: .

 

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak