Buat Duit Hanya Dengan Menulis?

Assalamualaikum Dunia!

Pejam celik, pejam celak dah separuh Ramadan telah berlalu meninggalkan kita. Moga – moga kita semua masih menjalani ibadah berpuasa dengan jayanya. Nak tahu cara dapat income dari menulis? CPUV Nuffnang jawapannya. Dekat sini nak berkongsi sedikit tentang CPUV Earning yang saya dapat. Alhamdulillah mungkin rezeki di bulan baik ni, tak putus – putus dapat CPUV.

CPUV atau Cost Per Unique Visit adalah di mana pengiklan membeli sejumlah trafik dari kalangan pengunjung unik blog anda.

Kepada blogger yang join Nuffnang, iklan CPUV Earning atau dulu di kenali sebagai Buffered Earning memang sangat di tunggu – tunggu. Jadi memang tiba masanya untuk merajinkan diri untuk blog walking. Terima kasih juga kepada Nuffnang untuk CPC earning ya. Bolehlah slow- slow rancang untuk misi travel yang seterusnya.

CPUV radin fadli JUN-JULY

Kali ini ada beberapa campaign yang sedang giat berjalan iaitu Perfecto Popcorn, RHB Lifestyle App, Nando’s, Resort World Sentosa, Old Town White Coffee, Shell Helix dan Wall’s Magnum Raya.

Jadi ke mana ke kita?

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

15 Responses

    1. insyaAllah, ada sedikit rezeki, dubai? mahal sangat kalau hendak ke dubai tu masih tiada dalam. hehehe, saya ingin menghabiskan journey ke jepun terlebih dahulu dah puas baru bergerak ke negara lain

  1. Koman cara ni. Cara yang lebih baik, cari 2 orang, letak bawah. Dengan hanya investment RM10 sahaja, anda boleh dapat RM1juta. Bergantung pada berapa yang anda labur. Kawan saya labur RM50, sekarang dia dah ada RM5juta. Dulu dia jual gelang sahaja, sekarang dah artis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak