Apam Polka

Macam mana puasa semua?harap-harap cukuplah hendaknya.Setahun hanya sebulan je berpuasa, takkan tak boleh kan? :-D.

Banyak juadah yang boleh didapati di bulan puasa ini.Kadang-kala sampai berlebih-lebihan pun ada, tapi ingat, dalam kita berlebihan ada juga insan yang berbuka dengan buah kurma sahaja.Jadi janganlah membazir, kalau diturutkan nafsu makan, tiap-tiap gerai kat bazar tu nak dibelinya.

Tahun ni belum pergi lagi bazar ramadan, ok agak lame di situ, tapi tak berkesempatan,sebabnya selalu berbuka di rumah bersama keluarga, kalau dekat luar pun bersama dengan family sekarang.Yelah, ada peluang macam ini jarang, lepas ni entah boleh entah tidak,mana tahu, ramadhan yang terakhir kan.Bukan minta, tapi beringat.InsyaAllah, jemputan berbuka di padang sabtu ini boleh di penuhi,memandangkan terlepas untuk berbuka dengan nad, yaya and the gang beberapa ketika yang lepas tidak kesampaian.

Sebenarnya dekat sini nak cerita, tentang satu benda kecil cinonit yang sedap.Penemuan benda ni sewaktu menganjurkan Swagged Bazaar bulan Jun yang lalu.benda itu adalah apam polka.Tahu tak apam polka tu bentuk dia guane?macam nih.

Mula-mula saya beli juga untuk diri sendiri lepas tu, kawan-kawan berminat pulak nak membeli, 2, 3 kali juga jadi agen apam polka nih.In case sesiapa nak nak beli apam nih, boleh lah contact Nad.Ada dua perisa yang paling fames iaitu kaya dengan blueberry.kawan ada juga menempah untuk raya, tapi sekarang nih tak tahulah still terima tempahan ke tak.Ye,lah raya bebrapa hari aje lagi kan.Tapi kalau yang berada di area berdekatan kuantan bolehlah nak try contact princess nih :-D ,di jamin tidak akan menyesal.

By the way hari tu, Nad ada bagi saya try flavour strawberry,sedap juga.So apa-apa boleh hubungi tokey dia yer.

*saya ingin memohon maaf kepada sesiapa yang order cupcakes, sebab kami sekarang dah cukup kuotanya,jadi tak dapat nak terima tempahan.Lepas 4hb September 2011 barulah boleh tempah kembali, minta maaf sangat2.

Peace out :-D .

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »