in

Eatalia La Trattoria

Dalam beberapa hari ini selalu nampak kedai makan ini di RT di timeline saya.Jadi setelah mengenal pasti lokasi kedai, saya tanpa berlengah-lengah terus mengajak sepupu untuk menjamu selera.Lokasi terletak bertentang dengan hotel Sri Malaysia dan sebelah Citilite Hotel.Senang je cari kedai ini, di bandar mana?Kuantan lah of course.radinfadlifood radinfadlifood radinfadlifood radinfadlifood radinfadlifood

Kedai ini berkonsepkan itali, jadi kebanyakan menunya adalah pasta, jadi sesiapa yang gemar spaghetti atau oglio boleh lah cuba makan dekat sini.Harganya berpatutan, dan boleh consider murah.Murah mana? bawah rm10.Tak percaya?

radinfadlifoodPilihan saya apa lagi, spaghetti la.Yang nama pelik2 saya tak berani nak order.kan tak makan, bazir pula.

radinfadlifoodItalian cremosa di pilih sebagai minuman.Boleh tahan juga rasa dia.Jadi kepada sesiapa yang ingin mencuba boleh la datang nanti kat sini.Selalu tempat ini buka dari pukul 12 tghari sehingga 12 malam.dan malam selalunya pack , jadi datanglah awal sikit yep.

Fyi:rezeki saya RT tweet haritu, jadi tadi dapat diskaun. :-D

Written by Radin Fadli

I love writing.I feel that by writing, I could pour my heart contents into a piece of paper and share it with the world.Some might be a bunch of craps, some really meant something to me.Gadget is my choice of obsession, without them, the world won’t be as cool as it is now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bila aku kata…

iPhone anda rosak? Marilah ke sini.