Foodporn : Sushi King Bonanza 2014 kini kembali!

Kepada peminat sushi ada berita baik untuk anda, sushi bonanza sudah kembali di mana semua sushi kegemaran anda berharga hanya RM3 setiap pinggan. Murah kan?

Kepada yang tertanya-tanya tentang tarikh promosi, ini adalah senarai tarikh mengikut kawasan.

Johor, Kedah, Melaka, Negeri Sembilan, Pahang, Penang, Perak & Sabah.
8-11 September 2014
 
Kelantan,Kuala Lumpur, Putrajaya, Sarawak & Selangor
22-25 September 2014
 

IMG_1942

IMG_1943

IMG_1944

IMG_1946

Nasib baik ada limit 1 jam per customer, kalau tak, mungkin dah setinggi gunung Fuji di litupi salji dah. Bilalah nak dapat makan sushi dekat negara Jepun pula, tengok Tokyo Tower depan mata, jumpa Doraemon dan Nobita… Angan-angan jelah yang mampu~

P.S makan pinggan warna ungu/purple banyak – banyak.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur

Harijadi aku yang lalu, aku decide nak mencari tempat makan yang ada menawarkan wagyu yang enak. Tempat pilihan, Atlas Bistro Robinson Kuala Lumpur . Pada

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Prime, Le Meridien Kuala Lumpur

PRIME, Le Meridien Kuala Lumpur. Nama yang sering aku dengar setelah aku menjamu selera di N97 tempoh hari. Kerana sifat ingin tahu, aku mula mencari

N97 Bangsar

Hello semua. Kali ini nak kongsi dengan pembaca tentang sebuah restoran yang aku kunjungi tidak lama dulu, N97 Bangsar.  Dah lama pergi tapi baru nak