Along’s engagement and my kuantan’s diary

Kalau di perhatikan dengan tajuk,mungkin ramai akan tertanya -tanya, bila masa pula si tuan punya blog ini ada along?(macamlah semua orang tahu, saya ada berapa banyak adik – beradik iyerk?).Okey, sebenarnya Along ini bukan along saya, tapi along ke acha,agy,kebe dengan apik.Eh , baru 4 kan?oh lagi seorang, anym.Along adalah anak pertama dari adik beradik dia, (dah memang sah-sahkan dia no 1 kalau tak, takkan lah dia dipanggil along kan?), and she’s a lady engineer, jangan men -men ar…

Dulu dengar rumors, yang along ini garang orangnya, jadi masa start kenal dengan along ni macam nebes ar sikit, tapi it turns out , she’s a sweet, loving,adorable,beautiful,intelligent,cute (apa lagi eh nak letak?puji lebih sikit nanti kalau Along baca mesti dia terharu dan akan membelanja makan  hahaha JK,JK,JK bukan JK Rowling tapi joking :rotfl: ).

Jadi salah satu sebab aku terbang pulang ke kuantan minggu ini dengan menaiki kereta adalah kerana nak menghadiri majlis pertunangannya.Semua pink tu, I loike pink, kan kumpulan jambu sekarang tengah top dekat maharaja lawak,korunk tak tengok ke?Koman di situ iyerp…

Jadi apa kata kita nikmati gambar-gambar di bawah ini, oh credit to agy for the pictures.

Along =)
Along and Sepol
along and saya =)

fawaz

Setelah mengunjungi majlis merah jambu Along dan Sepol, or should I call him Abang Sepol hahaha, ok,ok selepas itu teruslah saya bergegas ke Zenith untuk majlis mother’s day.Banyak juga makanan yang disediakan dan pelbagai-bagai juadah ada dari satay sampai sushi, samapilah cotton candy sampailah chocolate fountain, tidak lupa juga dengan rojak ketam.Jom tengok gambar jom!!!

Alyssa Adrianna Efrina
qistina and awan
rojak ketam

lasagna
east meet west

cotton candy

dah puas makan tu, chill jap dengar lagu :laugh:

2k for dr dre..its a worthy investment

oh, and I went to ecm and bought  this for my old 3g, seee…

Stitch!!!! =)

Kerana sebab musabab, saya tidak upload gamabr keluarga kerana menghormati permintaan..tengok muka saya je lah eh?peace!!!!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Eyes on Me

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

Kali ini nak berkongsi tentang sebuah kedai yang dah lama teringin nak pergi cuma tak bekesempatan sehinggalah baru-baru ini. Kebetulan pula, belum sempat untuk meraikan

Read More »
Eyes on Me

Alila Bangsar, Kuala Lumpur.

Hello dan apa khabar semua? Harap semua pembaca dalam keadaan sihat dan sejahtera. Kali ini aku ingin berkongsi tentang Alila Bangsar, Kuala Lumpur. Aku berkesempatan

Read More »