video

Man On The Run – Dash Berlin acoustic (guitar cover) – Mysara

Entri yang lepas, saya letak tentang sepupu tercinta, Si batrisyia.Kali ini saya ingin kongsi video yang memaparkan penyanyi cilik si Mysara Nasir.Kalau sesiapa yang pernah mengunjungi blog saya dulu mesti pernah mendengar tentang Mysara Nasir ni.Takpelah kalau tak ingat, tapi video yang akan dipaparkan ini akan mungkin boleh mengingatkan atau memperkenalkan anda kepada  My.Berlainan dengan video-video beliau yang lain,video kali ini istimewa sikit, sebab kali ini My di temani oleh kakaknya.Nak tengok bagus tak bagus, silalah tengok sendiri.Semoga terhibur.

Saya tahu, saya tahu, dah dua entri saya mengelat dengan meletakkan video sahaja, lepas ni saya update entri bebetul.Janganlah marah aduyai punya pun.Nanti saya kongsi entri yang panjang lebar sampai tak ada orang nak baca.

About the author

Radin Fadli

I love writing.I feel that by writing, I could pour my heart contents into a piece of paper and share it with the world.Some might be a bunch of craps, some really meant something to me.Gadget is my choice of obsession, without them, the world won't be as cool as it is now.

Leave a Comment

Connect with Facebook

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: