in

Selamat Hari Raya!

Dah lama tak buat entri Wordless Wednesday, jadi kesempatan ini aku nak mengucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin kepada semua pembaca, pengomen tegar, silent readers, penyumbang trafik dan semua yang sentiasa menyokong dan membaca entri entri yang aku tulis. You know who you are. Terima kasih banyak-banyak, dan selamat hari raya sekali lagi. Jangan lupa berpuasa enam.

1
The Pentaras
2
Teasing Alyssa
4
Bukan main dia cekak pinggang
3
Ciri-ciri kebapaan
4a
Bunga api hey!
4c
Princess Ariana, all the way from USA.
4d
Abang kawasan kota damansara, thanks datang Shuk and Wawa
4e
The Radins
4b
Radin’s Antman nights out, terbaiklah Antman
5
Terima kasih kepada Nazla, Gula, dan Alep sebab sudi kirim kan kad raya kepada saya, sangat excited. Tak aci betul Alif tak bagi aku duit raya kahkahkah and thanks gula for the gula.

Antara benda yang pasti bakal dirindu selepas Syawal ialah

6
Rendang!
7
Ketupat
8
Yang paling…
9
ialah..
10
dah dapat teka?
11
Tadaaaaa!!!! Kuah kacang dan nasi impit! Gonna missed making you guys~

Memandangkan Ringgit Malaysia makin merundum, jadi duit raya tahun ni pun ada macam – macam jenis, terima kasih!

13

14

12

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by Radin Fadli

I love writing.I feel that by writing, I could pour my heart contents into a piece of paper and share it with the world.Some might be a bunch of craps, some really meant something to me.Gadget is my choice of obsession, without them, the world won’t be as cool as it is now.

15 Comments

Leave a Reply
  1. Belum terlambat kot nak say Selamat Hari raya Radin..terima kasih masih sudi singgah di teratak busuk JM tu….bila mau balik kg lagi? amoiii anak buah semua comel-comel…sama seperti bapak buah hihih….ehem…nape x de duit raya KRW?

    • Selamat HAri Raya JM, ada planning dalam masa terdekat ni juga. Tak ada anak buah dalam gamabr semua tu cousin saya hahaha, takde orang bagi, kena tunggu JM bagi lah agaknya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GoGung Korean Restaurant , Empire Shopping Gallery

Langkah aktifkan debit kad Maybank untuk luar negara