in

Update tentang Pepero

Dalam entri yang lepas aku ada tulis pasal status Pepero. Jadi baru sebentar tadi ada kenalan yang bagi link kepada satu entri mengenai status terkini untuk Pepero. Aku tak tahu lah nak cakap se terkini mana , sebab lepas aku selidik ( pergi cari source je) post tu bertarikh 27hb March 2014 yang aku dapat dari page HALAL KOREA.

Untuk info lanjut siapa HALAL KOREA boleh baca di bahagian ‘about” page berkenaan

Gambar bawah ini adalah perbualan antara HALAL KOREA dan LOTTE yang telah di terjemahkan.

Perbualan status halal peperoKepada yang nak cari sumber gambar di atas bolehlah melawat page HALAL KOREA . Dibawah adalah post yang aku baca tu.

postUntuk info lanjut boleh baca dekat ruangan komen di page berkenaan. Ada beberapa isu yang timbul dan di jawab di situ.

Kalau ada yang rasa claim dari LOTTE tu dah cukup untuk menghilangkan was – was dalam diri, terserah.

P.S: Pendapat peribadi, better elakkan buat masa sekarang.

Written by Radin Fadli

I love writing.I feel that by writing, I could pour my heart contents into a piece of paper and share it with the world.Some might be a bunch of craps, some really meant something to me.Gadget is my choice of obsession, without them, the world won’t be as cool as it is now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Status halal Coklat Pepero

Seoul 2014 Musim Sejuk (3) – Eomoni’s Jib , Insadong